Sekretesspolicy

det är medveten om att säkerheten för din privata information från användningen av vår hemsida är en viktig fråga. Vi tar skyddet av dina personuppgifter med stor diskretion. Därför vill vi att du ska veta vilka uppgifter vi behålla och vilka data vi kasta. Med detta sekretessmeddelande, vill vi informera dig om våra säkerhetsåtgärder.

Insamling av data
Du kan använda vår webbplats utan att lämna några personuppgifter. Du är inte skyldig att lämna personuppgifter som ett villkor för att använda vår webbplats, förutom vad som kan vara nödvändigt för att ge dig en produkt eller tjänst på begäran. När du använder vår hemsida, vi lagra data på våra servrar för olika säkerhetsskäl. Dessa data kan inkludera namnet på din Internetleverantör, den webbplats som du använde för att länka till vår webbplats, de webbplatser som du besöker från vår webbplats och din IP-adress. Dessa data kan möjligen leda till identifikation, men vi inte använda den för att göra det. Vi använder data från tid till annan för statistiska ändamål, men behålla anonymiteten för varje enskild användare, så att personen inte kan identifieras. I de fall då personuppgifter lämnas till andra för att ge dig produkter eller tjänster som du har begärt, eller för andra ändamål som du har godkänt, vi är beroende av tekniska och organisatoriska metoder för att säkerställa att gällande regler datasäkerhets följs.

Insamling och behandling av personuppgifter
Vi samlar in personuppgifter när du ger den till oss, genom registrering, fylla i blanketter eller e-post, som en del av en order på produkter eller tjänster, frågor eller förfrågningar om material som beställs och liknande situationer där du har valt att ge informationen till oss. Databasen och dess innehåll förblir på vårt företag och bo med dataprocessorer eller servrar som agerar för vår räkning och ansvarig för oss. Dina personuppgifter kommer inte att vidarebefordras av oss för användning av tredje part i någon form, om vi inte har fått ditt medgivande eller enligt lag skyldiga att göra det. Vi kommer att behålla kontrollen över och ansvaret för användning av personuppgifter som du lämnar till oss. En del av dessa data kan lagras eller bearbetas i datorer i andra jurisdiktioner, såsom USA, vars dataskyddslagar kan skilja sig från den jurisdiktion där du bor. I sådana fall kommer vi se till att lämpliga skydd är på plats för att kräva dataprocessorn i landet för att upprätthålla säkerhet på de data som är likvärdiga med dem som gäller i det land där du bor.

Användningsändamål
De data vi samlar in kommer endast att användas i syfte att förse dig med den begärda produkter eller tjänster eller för andra ändamål för vilka du gett ditt medgivande, om inte annat föreskrivs i lag.

Rätt till tillgång och Korrigering
Du har rätt att granska och ändra eventuella personuppgifter som lagras i vårt system om du tror att det kan vara inaktuella eller felaktiga. Bara skicka ett mail till oss.

Ångerrätt
Du har rätt att när som helst dra tillbaka ditt samtycke till användning av dina personuppgifter i framtiden. Återigen, bara skicka ett e-postmeddelande till den adress som anges i denna trycksak eller kontakta Privacy Officer på adressen nedan.

Datalagrings
Vi behåller bara personuppgifter så länge som är nödvändigt för oss att göra en tjänst som du har begärt eller som du har gett ditt medgivande, om inte annat föreskrivs i lag (t ex i samband med en pågående rättsprocess).

Användning av Cookies
I vissa webbplatser, är så kallade cookies används för att oss att förbättra effektiviteten i din individuella användning av webbplatsen. Cookies är identifierare som vår webbserver skickar till din dator för att kunna identifiera den dator som används under hela sessionen. De flesta webbläsare är inrättas för att ta emot dessa cookies automatiskt. Dessutom kan du avaktivera lagringen av cookies eller justera din webbläsare för att informera dig innan en cookie lagras på din dator.

säkerhet
Vår webbutik använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter från manipulering, förlust, förstörelse eller åtkomst av obehöriga. Alla personuppgifter som tillhandahålls av dig kommer att krypteras på väg till förhindra eventuellt missbruk av tredje part. Våra säkerhetsrutiner kontinuerligt revideras baserat på den senaste tekniska utvecklingen.

kontakter
Vänligen kontakta Data Security Officer vår serviceavdelning med några problem, frågor eller förslag som du kan ha. Den ständiga utvecklingen av Internet kräver tillfälliga förändringar i vår integritetspolicy. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar vid behov.

tillbaka